Nieuws

Koffie to go nu ook in de herbruikbare Billie Cup

Vanaf nu kun je je koffie meenemen in een herbruikbare beker, de Billie Cup. Het gebruik is gratis, je betaalt alleen 1 euro statiegeld. Een bijpassende deksel is te koop voor 1,50.

Lees verder » 19 januari 2021

We zijn gewoon open, maar de koopzondag vervalt

Als foodspeciaalzaak behoren we tot de essentiële winkels en mogen we ook tijdens de lockdown open blijven. Maar: kom niet funshoppen, kom alleen, draag een mondkapje en hou voldoende afstand. De extra koopzondag op 20 december vervalt.

Lees verder » 14 december 2020

Stel je eigen kerstpakket samen

Naast kerstpakketten in folie hebben we dit jaar ook kerstpakketten in een verzenddoos, speciaal om op te sturen naar vrienden, familie, relaties of medewerkers. 

Lees verder » 25 november 2020

Vacature voor barista/winkelmedewerker

Wij hebben een vacature voor een barista/ winkelmedewerker voor 24 tot 38 uur per week. Interesse? Stuur dan je CV met foto en motivatie uiterlijk op 6 december naar ronald@columbuskoffie.nl.

Lees verder » 25 november 2020

Koopzondagen in november en december

In verband met de corona maatregelen vervallen de koopzondagen op de eerste zondag van de maand. Speciaal voor de sinterklaas- en kerstinkopen zijn er wel koopzondagen op 29 november en 20 december. 

Lees verder » 30 oktober 2020

Café tijdelijk gesloten, winkel blijft open

In verband met de aangescherpte corona richtlijnen is ons café met ingang van 15 oktober tijdelijk gesloten, maar de winkel blijft gewoon open en drankjes meenemen kan ook!

Lees verder » 14 oktober 2020

Extra maatregelen tegen Corona virus

Onze winkel mag voorlopig gelukkig open blijven, maar de maatregelen tegen het Corona virus gelden natuurlijk ook voor ons. Daarom hanteren we een Corona protocol.

Lees verder » 25 maart 2020

Winkel open, koffiecafé gesloten vanwege Corona

In verband met de Corona maatregelen van de regering is ons koffiecafé tot minimaal 6 april gesloten. De winkel is wel gewoon open. Koffie meenemen (take away) kan wel.

Lees verder » 16 maart 2020

Winkel blijft meeste dagen open tijdens de verbouwing

In februari en maart gaan we een deel van de muur tussen onze winkel en het buurpand (voorheen Heroes of Taste) weghalen en maken we daar 24 nieuwe zitplaatsen voor ons koffiecafé, Dat zal wat overlast geven maar we blijven de meeste dagen gewoon open. Alleen op 2, 3 en 10 februari en van 9 t/m 12 maart zijn we gesloten. 

Lees verder » 31 januari 2020

Ruim 50.000 euro voor onderzoek naar Duchenne!

Vorige week fietsten Ans en Ronald samen met team Stanmen Duchenne Heroes om geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte van Duchenne. Het team fietste ruim 50.000 euro bij elkaar!

Lees verder » 18 september 2019
Columbus Koffie achtergrondfoto