Nieuws

Nieuw coronaregels: winkeltijden ongewijzigd, café sluit om 18.00

Vanaf 29 november worden de Corona regels verder aangescherpt. Als essentiele winkel kunnen we onze normale openingstijden blijven hanteren, maar het koffiecafé sluit om 17.00.

Lees verder » 29 november 2021

Nieuwe Direct Trade koffie uit Rwanda

Naast Direct Trade koffies uit Colombia, Peru en Ethiopië verkopen we vanaf nu ook Direct Trade koffie uit Rwanda. Direct Trade wil zeggen dat we de koffie rechtstreeks inkopen bij de boer. De boer krijgt zo niet alleen een betere prijs maar ook hulp bij het verbeteren van de kwaliteit en duurzaamheid. 

Lees verder » 20 oktober 2021

Barsitatraining voor team Columbus

Het hele team van Columbus heeft een training gekregen van top barista Valerie Geeraards. Gezellig, motiverend en vooral ook heel erg nuttig!

Lees verder » 31 augustus 2021

Terras weer open, koopzondag is terug

Als foodspeciaalzaak waren we gewoon open de afgelopen maanden, maar vanaf 28 april is ook ons terras weer open. En vanaf 2 mei starten we weer met de koopzondag!

Lees verder » 27 april 2021

Koffie to go nu ook in de herbruikbare Billie Cup

Vanaf nu kun je je koffie meenemen in een herbruikbare beker, de Billie Cup. Het gebruik is gratis, je betaalt alleen 1 euro statiegeld. Een bijpassende deksel is te koop voor 1,50.

Lees verder » 19 januari 2021

Stel je eigen kerstpakket samen

Naast kerstpakketten in folie hebben we dit jaar ook kerstpakketten in een verzenddoos, speciaal om op te sturen naar vrienden, familie, relaties of medewerkers. 

Lees verder » 25 november 2020

Koopzondagen in november en december

In verband met de corona maatregelen vervallen de koopzondagen op de eerste zondag van de maand. Speciaal voor de sinterklaas- en kerstinkopen zijn er wel koopzondagen op 29 november en 20 december. 

Lees verder » 30 oktober 2020

Café tijdelijk gesloten, winkel blijft open

In verband met de aangescherpte corona richtlijnen is ons café met ingang van 15 oktober tijdelijk gesloten, maar de winkel blijft gewoon open en drankjes meenemen kan ook!

Lees verder » 14 oktober 2020

Extra maatregelen tegen Corona virus

Onze winkel mag voorlopig gelukkig open blijven, maar de maatregelen tegen het Corona virus gelden natuurlijk ook voor ons. Daarom hanteren we een Corona protocol.

Lees verder » 25 maart 2020

Winkel open, koffiecafé gesloten vanwege Corona

In verband met de Corona maatregelen van de regering is ons koffiecafé tot minimaal 6 april gesloten. De winkel is wel gewoon open. Koffie meenemen (take away) kan wel.

Lees verder » 16 maart 2020
Columbus Koffie achtergrondfoto