Vacature voor horeca-medewerker / assistent-bedrijfsleider

Vacature voor horeca-medewerker / assistent-bedrijfsleider

Wij hebben een vacature voor een horeca-medewerker / assistent-bedrijfsleider voor 24 tot 38 uur per week. Interesse? Stuur dan je CV met foto en motivatie uiterlijk op 20 juni 2021 naar ronald@columbuskoffie.nl. 

Als horeca-medewerker ben je verantwoordelijk voor de bediening en de bereiding van de dranken in onze espressobar. Je coacht en motiveert andere collega’s en bewaakt de kwaliteit van de producten. Daarnaast help je mee in de winkel, je adviseert klanten en zorgt ervoor dat de winkel er netjes uitziet. Als assistent-bedrijfsleider doe je een deel van de inkoop en zorg je voor de winkelopening en dagafsluiting.

Je past bij Columbus als je spontaan en gedreven bent, integer, makkelijk in de omgang, gastvrij, vrolijk en stressbestendig. Je kunt makkelijk schakelen tussen je verschillende taken. Met je enthousiasme en klantgerichtheid zorg je ervoor dat iedere klant zich meer dan welkom voelt. Daarnaast spreek je goed Nederlands en Engels en heb je de ambitie om de komende jaren uit te groeien tot een vaste waarde in ons bedrijf. Je hebt ruime ervaring in de horeca.

We bieden je een enerverende en afwisselende baan met vaste werktijden en een passend salaris.

08 juni 2021

Columbus Koffie achtergrondfoto